Menu

Nga nje kompani individuale, ne nje organizate te madhe

Ne 2004 Rana krijoi Ekonomikontoret me qellimin per te ofruar sherbime te thjeshta kontabiliteti dhe mbajtje llogarish per klientin. Gjate ketyre viteve, Ekonomikontoret eshte shnderruar ne nje organizate me nje staf te gjere. Historine tone mund t’a lexosh ketu.

Kontakt  

Nje kompani kontabiliteti profesionale me aftesi gjuhesore

Ekonomikontoret eshte nje kompani kontabiliteti ne Helsingborg me aftesi te perparuara gjuhesore. Pervec suedishtes dhe anglishtes, ne merremi edhe me gjuhe te tjera: arabisht,shqip, polonisht, bosnjisht, frengjisht dhe vietnamisht. Ne 2004 themeluesja jone Rana Ibrik krijoi Ekonomikontoret dhe klienti ka qene ne qender te vemendjes qe ne fillim. Keshtu qe eshte e rendesishme per ne te kryejme veprimet me profesionalitet dhe siguri ashtu si dhe te trajtojme klientin ne menyre te drejte dhe te qarte.

Nje CEO me motivacion te madh

Drejtimi i Ranes ka qene nje faktor kontribues per sukesin e Ekonomikontoret. Rana ka qene gjithmone energjike dhe parapelqen te merret me gjera te ndryshme ne te njejten kohe.Me perpara ajo ka punuar ne bordin e Marknadföreningen (Shoqata e Tregut), nje organizate qe sot ka 900 anetare. Sot Rana eshte kryetare e komitetit te emerimit per Shoqaten e Tregut Helsingborg. Ajo eshte gjithashtu anetare dhe udhezuese e grupit ALMI. Ka marre cmime per ndermarrjen dhe dedikimin e saj gjate viteve te vete-punesimit dhe biznesit. Ne 2010 ajo ka marre cmimin “Pioneer of the Year”, i caktuar nga ALMI IFS i cili vendosi se ajo ka “ndertuar me forcat e saj nje kompani qe karakterizohet nga nje nivel i larte efikasiteti dhe nje pergjegjesi e madhe.” Ndermarrja dhe vendosmeria e Ranes kane qene faktore kyc ne terheqjen e vemendjes dhe natyrisht ne suksesin e Ekonomikontoret.

Ekonomikontoret u zhvillua nga kerkesat e klienteve

Qe ne fillim Ekonomikontoret zgjeroi stafin si pasoje e nevojave te klienteve. Rana me perpara ishte nepunese ne industrine e kontabilitetit dhe shume veta u zgenjyen kur ajo vendosi t’a braktiste. Ajo ishte kaq e afte dhe kishte kaq shume njohuri gjuhesore, sa shume kliente filluan t’a ndiqnin kudo qe shkonte. Kur u trasferua ne Ekonomikontoret, natyrisht, shume nga ata kliente e ndoqen edhe atje. Nevoja per kompani kontabiliteti me sherbime ne shume gjuhe ishte nje segment tregu i parrahur. Si rrjedhim, nga nje zyre me nje person, Ekonomikontoret u shnderrua ne nje organizate me nente persona.

“Une me gjithe zemer e rekomandoj Ekonomikontoret per te gjitha kompanite e vogla ,te mesme dhe te medha.Ata jan efikase ,te sakta dhe me cmim te denje.Nje falenderim te madh per gjitha vitet tek ju.”

-Lokal Städtjänst

Cfare ofrojme?

Ekonomikontoret ofron gjithcka,qe nga kontabiliteti dhe mbajtja
e llogarive deri tek fuqizimi i nje grupi. Qe nga sherbimi me i vogel
deri tek ai me i madh. Deshirojme qe te takosh klientin ne livelin
qe kerkon dhe te ofrojme sherbimet e nevojshme te kontabilitetit
per biznesin tend.

Me shume mbi sherbimet tona

Kush jane klientet tane?

Sot ne kemi nje rrjet klientesh te gjere dhe merremi me gjithcka,
qe nga zanatcinjte deri tek bizneset e asistences dhe kopshteve
te femijeve. Klientet tane operojne ne industri te ndryshme me
organizime dhe te ardhura te ndryshme. Na pelqejne sfidat e reja dhe
jemi gjithmone kurioze per industrite e reja.