Menu

Kontabilitet profesional pershtatur sipas nevojave te klientit

Ekonomikontoret kryen sherbime kontabiliteti,mbajtje llogarish, deklarata financiare, te ardhura vjetore dhe udhezime personale financiare. Duke iu pershtatur nevojave te tua, ne krijojme kushtet optimale per ty dhe per bizneset tua.

Kontakt  

Kontabiliteti i menaxhimit

Ekonomikontoret do t’ju ndihmoje per kontabilitetin e menaxhimit te klientit, ashtu si dhe te llogarive te furnizuesit, te monitorimit dhe administracionit te pagesave. Ne lehtesojme kontabilitetin tuaj te perditshem.

Llogarite ne fund te vitit

Ne jemi ne dispozicionin tuaj per t’ju ndihmuar per deklarat financiare te vitit ose ato te perkohshme. Ju ofrojme ndihme per raportin vjetor dhe pergatisim deklarata te te ardhurave dhe te bilancit.

Kthime nga taksat

Nese keni nevoje per ndihme ndaj kthimeve te taksave, deklaratave te taksave, ose ndaj kontabilitetit te TVSH-se, ejani te Ekonomikontoret. Ne sigurohemi qe gjithcka per klientin te kryet korrektesisht dhe pa probleme.

Udhezime

Ne menyre qe te keni kontrollin e plote te situates financiare te kompanise tuaj, ne ofrojme konsulence financiare dhe planifikim per buxhetin dhe likuiditetin. Gjithashtu, ju ofrojme edhe konsolidim.

Statistika

Ofrojme deklarata financiare dhe parashikime qe bejne te mundur rritjen e kontrollit dhe te shqyrtimit . Ne marrim persiper monitorimin e produktivitetit dhe raporteve zyrtare, keshtu qe do t’a keni me te lehte kqyrjen teresore te financave.

Kompani te regjistrit

Nese jeni ne nisje te biznesit, ne ju ndihmojne per regjistrimin e dokumentave, ju udhezojme mbi financimet, sigurimet dhe taksat. Duam t’ju lehtesojme kete proces kur te filloni biznesin tuaj te ri.

“Ne kemi qene kliente qe nga viti 2006 ,Ju rekomandojme shume shume.”

-Sorrentino Pizzeria