Menu

Mbajtje llogarish dhe sherbime kontabiliteti ne Helsingborg

Ekonomikontoret eshte nje kompani kontabiliteti profesionale dhe moderne ne Helsingborg me njohuri te shkelqyer gjuhesore. Ne ju ndihmojme per gjithcka, qe nga kontabiliteti deri tek raportet vitore ashtu si dhe ju udhezojme.

Kontakt  

Behu klienti yne sot

 
 
 

Aftesite tona

  • Kompetence ne industrine e jashtme: numri i madh i klienteve tane na lejon te zhvillojme aftesite per te operuar ne industri te ndryshme.
  • Zgjidh sipas nevojes tende:si klient, do te kesh gjithmone oferta qe do te zgjidhen sipas nevojes tende.
  • Lloje te ndryshme kompanish: ne menaxhojme cdo gje, nga pronesite e vetme deri te shoqerite me pergjegjesi te perkufizuar.

Gjuhet tona

Suedisht
Anglisht
Arabisht
Shqip
Polonisht
Bosnjisht
Frengjisht
Vietnamisht

Menyra se si punojme

Per ne qe punojme te Ekonomikontoret, eshte e rendesishme
qe te kemi maredhenie te mira me klientet. Qe ne fillim,
ne dijme te degjojme kerkesat e klienteve dhe gjithmone operojme
duke ditur nevojat e tyre. Duke pasur kontaktin tend personal,
nuk do te shqetesohesh me per kontabilitetin dhe llogarite e tua.

Kush jemi

Ne jemi nje grup i shkelqyer nepunesish, te cilet mundohen te
mbajne nje atmospfere te mire dhe te kryejne veprimet saktesisht.
Bashke, ne mund te menaxhojme cdo gje, qe nga kontabiliteti
deri tek problemet e taksave dhe deklarimi i te ardhurave. Mbase ti
je bashke-punuesi yne i ardhshem.

Stafi yne

Rreth nesh

 

Ne jemi nje kompani kontabiliteti dhe mbajtje llogarish e cila eshte zhvilluar ne saje te kerkeses se klienteve . Ekonomikontoret ka filluar ne 2004 si nje biznes individual dhe atje punojne sot 9 nepunes. Detyra jone eshte te perqendrohemi te klienti dhe t’i dorezojme nje sherbim te kryer me profesionalitet. Ky eshte nje nga shkaqet per te cilet ne jemi anetare te Srf consultants, ish- SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (Konsulentet e Kontabilitetit ne Suedi). Ashtu si gjithcka qe bejme, edhe kjo perputhet me vlerat tona kryesore: respekt, efikasitet, zhvillim dhe hare dhe te gjitha keto kane shume vlera per ne.

Aftesite tona ne gjuhe jane nje nga virtytet tona me te medha dhe dicka per te cilen jemi krenare. Pervec suedishtes dhe anglishtes, ne merremi edhe me gjuhe te tjera: arabisht, shqip,polonisht, bosnjisht, frengjisht dhe vietnamisht. Jemi te sigurt per rezultatet qe dergojme dhe e trajtojme klientin me qartesi dhe ne menyre te drejte.

Me shume rreth nesh

20170224_-_0009-Redigera