Menu

Na kontakto tek Ekonomikontoret

A ke pyetje ose a ke interes te dish me shume mbi menyren se si punojme? Na kontakto dhe ne do te prenotojme nje takim. Kemi perhere deshire te njihemi me kliente te rinj.

Kontakt
  • Ekonomikontoret AB
    Mangårdsgatan 57
    256 67 Helsingborg
  • Tel: 042-14 04 91
  • Fax: 042-14 04 92
  • info@ekonomikontoret.com

 

Orari
  • Hene-Premte: 8am-5pm
Na dergo pyetje
 
 
 
 

Gjej Ekonomikontoret