Menu

Kalendari yne ju ndihmon te mbani gjithcka nen kontroll

Financat dihet qe jane te rendesishme dhe qe nuk duam te na vijne me vonese. Ne kalendarin tone ne postojme datat kryesore qe duhet te mbani shenim.